VG_Carhouse_Lagerweij_Verhuizing_header_1440x690_1.jpg

In een wereld die snel veranderd, verandert ook de autowereld met grote stappen. Dealerschappen worden vanuit de importeur beëindigd of worden overgenomen voor schaalvergroting. Al enige tijd voegen merken zich samen, met de simpele reden: samen maakt sterk(er). In ons universele landschap sluiten steeds meer ondernemers zich aan bij concepten zoals Vakgarage. Dit hebben wij vijf jaar geleden ook gedaan en dat is een goede keuze gebleken zowel voor u als klant, maar ook voor ons als autobedrijf. Van deze concepten steekt Vakgarage er met kop en schouders bovenuit.

Echter heb ik gemerkt dat we moeten opschalen om voorop te blijven lopen op alle vlakken, denk aan technische en elektronische kant om een win/win situatie voor onze gewaardeerde klanten te realiseren. Ook merken we dat alles steeds sneller moet. Om deze en andere zaken te kunnen waarborgen zullen wij qua grote moeten opschalen, maar ook onderdeel zijn van een garage met meerdere vestigingen kwam ter sprake.

Hierbij is de vraag naar voren gekomen of ik de juiste persoon ben voor het nieuwe hoofdstuk van Carhouse Lagerweij? Het antwoord daarop is nee. Toen dat antwoord duidelijk werd, was de vraag en nu dan? Aan wie of aan welk bedrijf zou ik Carhouse over willen dragen? Wie komt dicht in de buurt bij onze cultuur en zou het volgende hoofdstuk kunnen en willen leiden? De partij waarmee ik in gesprek ben gegaan is naar mijn mening de juiste die dit kan en wil. Daarom heb ik ons bedrijf verkocht aan Versteeg Buurman in Barneveld per 01 juli a.s.. Zij starten naast hun dealerschap, met de overname van Vakgarage Carhouse Lagerweij een universele tak op. Wij kennen elkaar al jaren en in die tijd is er met enige regelmaat ook sprake geweest van een uitstekende samenwerking. 

Wat betekent het concreet voor u en wat moet u ondernemen?

Concreet betekent het dat vanaf 1 juli ons team, maar ook het team van Versteeg Buurman u welkom heet vanaf het pand van Versteeg Buurman aan de Albert Plesmanstraat 20 te Barneveld (500 meter bij onze huidige locatie vandaan)

U hoeft niets te ondernemen! Alle zaken worden door ons geregeld, denk aan onderhoudshistorie, bandenopslag, Auto Onderhoud Plan, pechhulp, garantie van auto, reparaties en ga zo maar door. Alles gaat gewoon op dezelfde manier door alleen vanaf een andere locatie. Ook kunt u ons blijven bereiken op het voor u bekende nummer: 0342-412 422