vakgarage_149.jpg

Uw Land Rover is in goede handen bij Vakgarage Carhouse Lagerweij!

Goed en regelmatig onderhoud van uw Land Rover is belangrijk. Uw avontuurlijke voertuig heeft immers te maken met steeds wisselende rij- en weersomstandigheden. Het is daarom van groot belang dat uw auto in topconditie blijft en zijn waarde houdt.

Vakgarage Carhouse Lagerweij biedt uw Land Rover passende ondersteuning voor elke (onderhouds)klus. Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd op pad kunt met uw auto.

In onze werkplaats werken ervaren autotechnici. Zij houden hun vakkennis over Land Rover nauwgezet bij en delen die desgewenst met u.

Ons personeel communiceert helder over wat nodig is om uw Land Rover ‘strak op de weg’ te houden. En dat alles vanzelfsprekend in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of het gaat om een nieuw voertuigonderdeel, een onderhoudsbeurt, het plaatsen van accessoires of het uitlezen van uw besturingssoftware: wij maken het in orde voor u. 

Wij spreken uw taal. U heeft uw Land Rover niet voor niets en wil er goed voor (laten) zorgen. Bij Vakgarage Carhouse Lagerweij doen wij dat samen met u! Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.