vakgarage_149.jpg

Topconditie auto wordt betaalbaar

Een auto die altijd in topconditie verkeert. Dat wil iedereen wel. ‘Maar wat kost dat wel niet?’, is dan al gauw de vraag. Vakgarage Carhouse Lagerweij uit Barneveld lanceert als eerste universele garage in de regio een bijzonder concept waardoor de onderhoudskosten van het voertuig beheersbaar blijven.

Hoe? Simpel: via het Auto Onderhoud Plan (AOP).

Met het AOP bieden wij u tegen een vaste prijs per maand gegarandeerde topservice. En het is daarnaast mogelijk om tot driehonderd euro per jaar te besparen op APK, onderhoudsbeurten en pechhulp in Europa, inclusief transport en vervangend vervoer. Wie wil dat nu niet? In deze economische tijden willen we onze klanten hiermee graag extra tegemoet komen.

Met het AOP is het onderhoud en de APK-keuring van de auto altijd geregeld. Alles gebeurt volgens fabrieksopgave zoals het onderhoudsboekje het voorschrijft. Vakgarage Carhouse Lagerweij geeft een seintje als het tijd is voor onderhoud of APK. En dat alles voor een vast bedrag per maand. 

Het te betalen, vaste maandbedrag is afgestemd op het aantal kilometers dat een voertuigeigenaar rijdt. Het AOP is er al vanaf 17,50 euro per maand.
Het AOP biedt perfect onderhoud voor elk type auto, van jong tot oud, van groot tot klein en is voor zowel bedrijfsauto's als personenwagens.