APK in Barneveld 

Bij  Vakgarage Carhouse Lagerweij is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Carhouse Lagerweij uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Carhouse Lagerweij geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Barneveld die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Barneveld en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Barneveld? Kom dan langs Anthonie Fokkerstraat 65 in Barneveld (Gelderland). Of neem contact op via mail info@vakgaragecarhouselagerweij.nl of bel naar 0342-412422.

Contactgegevens

Vakgarage Carhouse Lagerweij
Anthonie Fokkerstraat 65
3772 MP Barneveld

tel.: 0342-412422
mail: info@vakgaragecarhouselagerweij.nl